Adatfeltöltés webáruházakba
és az NASuite -ba

Adafeltöltés az általunk támogatott webáruházakba

A webáruházad csak akkor lesz sikeres és egyáltalán működőképes, ha szépen és gondosan feltöltött adatokat szolgáltatsz a nagyközönség felé. Mi tudjuk, hogy az adatok feltöltése és karbantartása a webáruházak egyik legnagyobb kihívása. Minden gyártó természetesen más és más formátumban adja meg a kiskereskedőknek az adatokat és a képeket. Szolgáltatási portfóliónkban ezért szerepel a gyártóktól kapott adatok webáruházba történő betöltése is. 

Kapcsolat oldalunk bármely elérhetőségén keresztül kérhetsz ajánlatot.

Árlisták betöltése az általunk támogatott webáruházakba

Másik sikertényező a webáruházak jó működéséhez, a megfelelő árazás kialakítása. Mi annyiban tudunk támogatást nyújtani ehhez az igen időigényes és nagyon fontos feladathoz, hogy a kapott árlistákat betöljük az adott webshopba, a megfelelő formátumban. 

Kapcsolat oldalunk bármely elérhetőségén keresztül kérhetsz ajánlatot.

Adatok és árlisták megírása kapott adatok alapján

Sokszor csak egy katalógus vagy egy PDF árlista áll rendelkezésre a gyártóktól. Nyilván ezekből a webáruház számára emészthető, azaz betölthető formátumot kell létrehozni. Cégünk vállalja külön megegyezés alapján ezen fájlok elkészítését a kapott adatok alapján. Ha több ezer soros terméklistáról van szó, akkor ez a szolgáltatásunk igen kifizetődő lehet a webáruháztulajdonosk számára.

Kapcsolat oldalunk bármely elérhetőségén keresztül kérhetsz ajánlatot.