Rólunk

Cégünk immáron 14 év tapasztalattal rendelkezik webáruházak és az azokat kiszolgáló rendeléskezelő háttérrendszerek fejlesztésében. 2007-ben indítottuk az első fenyforras.hu webcímen futó webáruházunkat, amely azóta is lámpakereskedelemmel foglalkozik.  A forgalom az idő elteltével egyre nagyobb lett. Ezt már nem lehetett kezelni egyszerű excel és papíron vezetős módszerekkel. Ekkor született meg az ötletl, hogy használjunk a webshop rendeléseinek kezeléséhez külön szoftvert, amely kielégíti a vele szemben támasztott elvárásainkat.

Ezek a következőek voltak:

  • raktárkezelés
  • számlázás
  • megredelések kezelése
  • ügyféltájékoztatás
  • adatbetöltés és szinkronizáció a webshopokkal
  • több, akár külföldi webshopokkal is tudjon kommunikálás, azok külön árazazása
  • több adószámot is tudjon kezelni (külföldi webshopok miatt)
 
Az igények természetesen folyamatosan változtak, amit a szoftverrel szemben elvártunk. A piacon rengeteg vállalatirányítási rendszer volt, sokat ki is próbáltunk, de egyik sem felelt meg 100%-osan az igényeinknek. Ekkor a cég vezetése arra az elhatározásra jutott, hogy saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszert fog létrehozni. Cégen belül meg tudtuk oldani a fejlesztést, mert a cég tulajdonosai ehhez szükséges szakirányú végzettséggel rendelkeznek.
A szoftverünket az aktuális kereskedelemen felmerülő problémák hívták életre és ma is ezek mentén folyik a hátérrendszer fejlesztése. Több, jelenleg is népszerű webáruház motorhoz tudunk csatlakozni.
Azért ajánljuk ezt a te cégednek is, mert egy olyan rendszer, ami kifejezetten egy online kereskedő cég problémáit oldja meg. Hatalmas támogatást nyújt a weáruház ügyfélszolgálatosainak, raktárosainak és nem utolsó sorban a vezetőségnek is a korszerű és gazdaságos működéshez.